Loading...

Vivimex met passie voor vloeren

Ons team bestaat uit ervaren adviseurs en ervaren vakspecialisten in Nederland. Dat komt omdat wij met vloeren merken en voor bekende vloerenzaken hebben gewerkt. Al die kennis en ervaringen hebben we nu bij elkaar gebracht in de organisatie van Vivimex vloeren en met gedetailleerde informatie in de webshop.

Speciaal voor onze doe-het-zelvers kan je via onze webshop direct en snel bestellen of vragen naar advies. Wat wij vooral doen is onze klanten persoonlijk adviseren aan huis of eventueel bij uw bedrijf. Onze adviseurs staan garant voor de mooiste passende vloeren in elke woonsfeer. Vanzelfsprekend is ons vakmanschap, persoonlijke inzet en topkwaliteit vloerenleggen opvallend in Nederland.

Niets groot in de wereld werd bereikt zonder passie.

Wij zijn trots op de enthousiaste reacties van een groeiend aantal klanten. Neem vandaag nog contact met ons op dat werkt altijd in uw voordeel qua zekerheid in kwaliteit en veel lagere kosten.

about us

Vivimex werkt vakkundig en ontzorgd

Het selecte Vivimex vloeren team in vakmanschap en kwaliteit leveren is opvallend in Nederland. Via onze efficiënte werkwijze, webshop en persoonlijk advies aan huis, leveren wij direct vanaf onze vloeren leveranciers bij jou thuis. Via een gratis adviesafspraak aan huis en de vraag naar onze vakkundige vloerleggers.

Voordeliger dan in de winkel

Om aan dit prijsverschil te kunnen voldoen is de Vivimex vloeren organisatie hiervoor speciaal ingericht in nauwe samenwerking met de leveranciers. We werken praktisch en snel en hebben dus geen voorraden en geen winkelpand. Hierdoor zijn we betaalbaar en toegankelijk. Voor elk budget bieden wij een passende aanbieding voor een perfecte vloer.

Als enige vloerenspecialist in Europa durven wij 3 jaar legservicegarantie te geven en tot 25 jaar garantie op onze producten. Wij zijn er voor jou  staan voor de kwaliteit van onze producten en jarenlang woonplezier van je nieuwe vloer.

Vivimex voor de sterkste merkwaarden

We zijn een hecht, collegiaal en flexibel team. Onze kern- en merkwaarden staan voorop als het gaat om klantvriendelijkheid, support en service. We zijn volop in ontwikkeling en innovatief, daarbij met continue trainingen aan de Vivimex vloeren Academy. We zijn ervan bewust dat de woonconsument steeds kritischer wordt en parallel de woningbouw in volle gang is. Wij streven ernaar up-to-date te blijven om te kunnen inspelen met de beste vakkundige adviezen en service voor alle woon- en werkwensen in maatwerk vloeren.

100% tevredenheid

Hoe leuk zou het zijn als familie, vrienden of relaties, op bezoek, complimenten geven over je nieuwe vloer? Dat geeft ons ook een goed gevoel en horen enthousiaste verhalen al te graag! Aarzel niet om een review achter te laten.