vivimex gratis1

Gratis advies aan huis

Dé voordelen van een gratis adviesafspraak:

  • Hulp bij de gewenste product- en interieurkeuze

  • De correcte inspectie & inmeting

  • Altijd rechtstreeks contact met jouw adviseur

  • Gratis & vrijblijvend!

Adviesafspraak maken

Veelgestelde vragen over gratis advies aan huis

Als je opzoek bent naar een nieuwe vloer voor je woning en graag advies wilt bij jouw thuis over de juiste product- en interieurkeuze.

Je zal vast ideeën hebben over een nieuwe vloer of je ziet door de bomen het bos niet meer. Het is gemakkelijk om voor de afspraak al een beetje te weten welke vloeren je wilt zien. Je kunt voor de afspraak alvast kleurstalen aanvragen om thuis de kleuren en het materiaal te bekijken. Een plattegrond van de woning is ook zeker niet onbelangrijk.

Tip! Bekijk onze sfeerfoto’s op Instagram & Facebook en onze inspiratieblog.

Hier moet nog tekst komen. Hier moet nog tekst komen. Hier moet nog tekst komen. Hier moet nog tekst komen. Hier moet nog tekst komen. Hier moet nog tekst komen. Hier moet nog tekst komen. Hier moet nog tekst komen. Hier moet nog tekst komen.

Gratis-banner

Hoe gaat een adviesafspraak in zijn werk?

Maak een afspraak en wij plannen een persoonlijk bezoek in bij u aan huis met een van onze vloeradviseurs.

Online kiest u uit alle merken in het assortiment.
Het volledige assortiment van vloeren is te vinden op onze website en webshop, met gedetailleerde afbeeldingen en filters voor (sub)categorie en merk.

Gratis monsterborden, vrijblijvend advies.
Indien u één of meerdere vloeren heeft gekozen die u graag in het echt zou willen bekijken dan komen wij gratis bij u langs met de monsterborden. Indien de omstandigheden het toelaten kunnen wij u ter plaatse adviseren over de mogelijkheden, de ruimte opmeten en een prijsopgave doen. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Vloeradvies aan huis Den Haag en Randstad
Hieronder krijg je meer uitleg over de dag van de afspraak. Bij vragen kun je natuurlijk ook gewoon contact met ons opnemen.

DE DAG VAN DE AFSPRAAK

Ik heb een afspraak aangevraagd, en nu?

Dan is het verstandig om jezelf een aantal praktische vragen te stellen om vervolgens beter de vloerkeuze te bepalen. Bijvoorbeeld:

Wat is het budget?
Welke ruimtes en kamers?
Hoeveel vierkante meter?
Heb je kinderen en/of huisdieren?

Antwoorden op dit soort vragen geven direct inzicht van het uiteindelijk vloeradvies aan de klanten. Let bijvoorbeeld niet alleen op het uiterlijk van een vloer, maar houdt zeker ook rekening met de praktische omstandigheden.

Verschillende vloeren
Hieronder geven wij vloeradvies voor drie verschillende vloeren. Elk type vloer bestaat uit een ander soort materiaal, waardoor ook de voor- en nadelen behoorlijk kunnen variëren.

Ook bestaan er doorgaans flinke prijsverschillen tussen laminaatPVC en houten vloeren. Deze zijn in eerste instantie terug te voeren op de verschillende materialen, maar vertellen meestal ook genoeg over de kwaliteit van de vloer.

Verder ziet het materiaal van de ene vloer er waarschijnlijk nóg mooier uit dan de anderen. Laat je hierdoor niet direct verleiden, want in de praktijk blijkt de mooiste vloer echt niet altijd de meest praktische keuze te zijn.

EERLIJK & VRIJBLIJVEND ADVIES

Daarom kies je voor Vivimex

Vivimex bied jou gratis en vrijblijvend advies aan huis of via onze online vloerwijzer. We verzorgen vakkundig maatwerk van hoge kwaliteit tegen een voordelige prijs. Je krijgt tot 25 jaar garantie op onze producten en 3 jaar legservicegarantie. Voor tips en inspiratie kun je onze inspiratiekanalen bekijken om de gewenste vloer te kiezen.

Vind je een PVC visgraat vloer passen bij jouw interieur of gaat je voorkeur uit naar een laminaat vloer? of een houten vloer (ook wel parket genoemd)?

Ontdek ons uitgebreid assortiment:

Laminaat
PVC Vloeren
Houten vloeren
Tapijt
Traprenovatie