Verander bestelling

Wijzigingen in uw bestelling kunt u aan ons doorgeven. Tot het moment dat wij de voorinspectie uitvoeren is dit kosteloos. Als u een bestelling heeft zonder installatieopdracht, kunnen wijzigingen kosteloos worden doorgevoerd tot de leverings- of afhaaldatum is gepland.

Mocht u na bovengenoemde tijden nog wijzigingen willen doorvoeren, dan rekenen wij 25,00 euro incl. VAT. Dit vanwege het extra werk dat dit met zich meebrengt.

Nadat een bestelling is geplaatst en wij de aanbetaling hebben ontvangen, zullen wij een bestelling in behandeling nemen. Dit betekent dat nadat de goederen compleet zijn, de bestelling in zijn geheel wordt klaargemaakt voor verzending met heftrucks. Het klaarmaken van een bestelling duurt al snel 20 tot 40 minuten. De heftruckchauffeur zet de materialen apart neer zodat de materialen voor u gereserveerd worden. Als u uw bestelling wijzigt, moeten deze werkzaamheden (gedeeltelijk) ongedaan worden gemaakt en moeten er nieuwe werkzaamheden worden verricht. Om die reden brengen wij wijzigingskosten in rekening.

Als u alleen een bestelling wilt verlengen (extra hoeveelheden of producten bestellen), kunt u eenvoudig een nieuwe bestelling plaatsen met verwijzing naar uw eerder geplaatste bestelling. Deze bestellingen worden vervolgens zonder extra kosten samengevoegd.

Wil je je bestelling wijzigen?

Stuur een e-mail met uw naam, ordernummer en een duidelijke omschrijving van uw wijziging naar [email protected]. Wij zullen de wijziging dan zo spoedig mogelijk verwerken. Wij nemen geen telefonische orderwijzigingen in behandeling.

Centrale helpdesk

Calandstraat 12
2521 AG Den Haag
Let op! geen showroom

085 200 7199

06 28541656

Customer service

Stuur een bericht